Azura Deluxe

Azura Deluxe, in de buurt van Alanya

In 2015 opent een schitterend nieuw hotel haar deuren aan de kust van Avsallar. Avsallar is een dorpje op zo’n 20 kilometer van Alanya, dat goed bereikbaar is met het openbaar vervoer, de bushalte bevindt zich namelijk vlakbij het hotel. Het dorp beschikt over meerdere stranden en een groene omgeving die zich uitstekend leent voor fiets- of wandeltochten. In de nabije omgeving zijn de Damlatas grotten te vinden. Deze grotten zijn zeer geschikt voor en drukbezocht door astmapatiënten als gevolg van de luchtvochtigheid die er heerst. De ene grot is beter bereikbaar dan de andere aangezien veel van de grotten alleen per boot te betreden zijn. Avsallar heeft daarnaast nog een burcht die zeker het bezoeken waard is.

Het verblijf in dit vijfsterren resort is op basis van een uitgebreide all inclusive formule waarbij drankjes 24 uur per dag inbegrepen zitten. Buffetten worden op gezette tijden voor u klaargezet en daarnaast worden er gedurende de dag snacks, gebak en hapjes verzorgd. Het hotel biedt u de keuze uit het buffetrestaurant en 4 à la carte restaurants. Per week is één à la carte diner inbegrepen. Naast een overvloed aan eten en drinken zijn er ook een groot aantal services die u het leven aangenamer maken. Wat dacht u van een wasservice, autoverhuur, een oppasservice en een medische post.

Ook op het gebied van faciliteiten is Azura Deluxe een absoluut tophotel. Er zijn twee zwembaden waarvan één met glijbanen en daarnaast ligt het hotel direct aan het strand. Hier en op de zonneterrassen staan de ligstoelen en parasols op u te wachten om in gebruik genomen te worden. De kinderen worden opgevangen door de kinderclub of kunnen een filmpje kijken in de bioscoop. Ook kunnen zij terecht in de speeltuin of de speelhal. Volwassenen kunnen zich overdag bezighouden met vele sporten of op een ligstoel een boekje lezen uit de aanwezige bibliotheek. Ook het spacentrum zal velen bekoren.

 

Recent Entries